Calculeren met de calculatietijdnormen van Techniek Nederland

Het maken van een nauwkeurige calculatie vergt tijd en vakkundigheid. Meer offertes moeten onder tijdsdruk de deur uit en ervaren personeel is schaars. Hoe zorg je er dan voor dat de calculaties toch van het gewenste niveau zijn en de scoringskans hoog blijft? Maak gebruik van de calculatietijdnormen van Techniek Nederland! 

Calculatietijdnormen van Techniek Nederland

Eén van de oplossingen ligt in het gebruik van calculatietijdnormen bij het begroten van de werkzaamheden. Techniek Nederland heeft deze tijdnormen opgesteld voor de installatiebranche. Acto heeft deze vervolgens verwerkt in ActoCalculatie, de online calculatie-oplossing. Hierdoor beschikt de calculator over de meest actuele ervaringstijden die dankzij de kennis en ervaring van vooraanstaande installatiebedrijven tot stand zijn gekomen.

Tijdnormen direct op te vragen vanuit de software

De tijdnormen zijn tijdens het calculeren vanuit ActoCalculatie online op te vragen. De calculator bespaart hierdoor veel tijd. De tijdnormen hoeven immers niet meer in het handboek te worden opgezocht. Via een webservice wordt van het betreffende product de bijbehorende tijdnorm opgevraagd en geselecteerd (afhankelijk van de gekozen werksituatie). Daarna wordt deze opgeslagen in de calculatie. Mocht de tijdnorm online in de tussentijd wijzigen, dan kan de calculatie met een druk op de knop worden bijgewerkt. Deze voldoet daarmee altijd aan de actuele stand van zaken.

Ook is het mogelijk de elektronische versie van de handboeken (Elektrotechniek, Klimaat & Sanitair) in te lezen in ActoCalculatie. Hierdoor zijn de tijdnormen ook ‘offline’ via een slim zoeksysteem op te vragen.

Realistisch, actueel en betrouwbaar

De calculatietijdnormen van Techniek Nederland gaan qua vorm en inhoud mee met de tijd, zodat ze realistisch, actueel en betrouwbaar zijn. In combinatie met het gebruik van ActoCalculatie, waarbij snelheid en gebruiksgemak voorop staan, zal de installateur haar kans op opdracht aanzienlijk vergroten.

Folder ActoBusiness Calculatie

Meer weten over ActoBusiness Calculatie?

Download nu de folder

Vul onderstaand je e-mailadres in en je ontvangt de folder direct in je mailbox!

Door op 'download folder' te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze E-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ontdek alle functionaliteit voor de calculator

Meer nieuws

Heinen & Hopman

Fors minder faalkosten bij Heinen & Hopman dankzij Acto’s ERP-software: ontdek hoe slimme optimalisaties hun projecten efficiënter en nauwkeuriger maken.

Lees meer

Low Code, AI en API’s – digitalisering in de installatiebranche

Ontdek hoe de installatiebranche transformeert met low-code, AI, en API’s. Profiteer van snelle softwareontwikkeling, en optimaliseer de samenwerking voor meer efficiëntie en lagere kosten. Lees meer!

Lees meer
offerteprogramma

5 keer sneller offertes opstellen en versturen met een offerteprogramma

Met een offerteprogramma kun je efficiënter, sneller en foutloos offertes opstellen en versturen. Hier zijn 5 manieren waarop je dit kunt doen.

Lees meer
software consultancy

Wil je meer weten over tijd besparen en een hogere productiviteit dankzij online software? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

Door op ‘inschrijven’ te klikken, bevestigt u dat u akkoord gaat met onze e-maildisclaimer. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux